Лацио записа успех с 2:0 при гостуването си на Салернитана

...
Лацио записа успех с 2:0 при гостуването си на Салернитана
Коментари Харесай

Имобиле донесе успех на Лацио и изпревари още един велик голмайстор

Лацио записа триумф с 2:0 при гостуването си на Салернитана от 23-тия кръг на Серия " А ". В воин за “орлите ” се трансформира капитанът Чиро Имобиле, който означи и двата гола в мача, който беше дебют за Пауло Соуза отпред на “морските кончета ”.

Римляните бяха по-опасният отбор преди почивката, само че не съумяха да стигнат до гол. Това се промени в 60-ата минута, когато Имобиле се възползва от асистенция на Адам Марушич и откри резултата. Така нападателят прекъсна серията си от пет турнирни мача без попадение. В 66-ата минута точно Имобиле беше повален от противниковия вратар Луиджи Сепе в наказателното поле. След инспекция с ВАР Росарио Абисо уточни бялата точка. Оттам италианският национал означи своя гол номер 191 в Серия " А ", с което изпревари легендата Курт Хамрин и към този момент е осми във безконечната голмайсторска класация на шампионата. В 88-ата минута гостите получиха втора дузпа след нарушаване на Дилан Брон против резервата Матео Канчелиери, който влезе на мястото на Имобиле. Защитникът получи жълт картон, само че поради митингите си беше изпъден с втори подобен. Луис Алберто обаче пропусна да направи успеха по-убедителна, защото Сепе отрази неговата дузпа.

Така Лацио се изкачи на четвъртото място в класирането с актив от 42 точки, до момента в който Салернитана остана на 16-ата позиция с 21 извоювани пункта.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР