Латино дивата Дженифър Лопес отново направи крачка напред и изненада

...
Латино дивата Дженифър Лопес отново направи крачка напред и изненада
Коментари Харесай

Джей Ло най-после се снима напълно гола ВИДЕО 18+

Латино дивата Дженифър Лопес още веднъж направи крачка напред и изненада всички с новия си ход. А точно певицата записа нов видеоклип към песента "In The Morning ", и в него тя се появява както я майка родила.



В новото, спорно видео, виждаме известната певица изцяло гола с благ крила, а най-интимните й елементи от тялото са изложени на очите на милиони хора по света.

В моментите, когато става въпрос за наедрял проект, красивата Лопес съумява да прикрие гърдите, зърната и гениталиите си с ловко премислени пози, само че въпреки всичко всичко е доста провокативно и шокиращо.

Във видеото тя демонстрира по какъв начин наподобява като русокоска, а по време на кариерата й не сме имали опция да я забележим с този цвят на косата.

Между другото, Джей Ло показа къса вложка от видеото в своя профил в Instagram, обяснявайки нейната символика и посланието, което носи.

„ Толкова съм разчувствана, че видеоклипът към тази ария е пред вас. Пълно е със знаци за тъмна, едностранна връзка и знанието, че не можете да измененията никого... Можете да измененията единствено себе си! Разперете крилете си и стойте надалеч от всеки, който не прави оценка всичко, което оферирате “, написа Дженифър в описанието.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР