Лъсна нова порция боклуци в държавата. След полицейска проверка в

...
Лъсна нова порция боклуци в държавата. След полицейска проверка в
Коментари Харесай

България плува в боклук! Ново помещение с отпадъци откриха в Пловдив

Лъсна нова порция отпадъци в страната. След полицейска инспекция в Пловдив е било открито нерегламентирано помещение за отнасяне на боклуци.
Всеки ден на ярко изплуват още и още отпадъци. Закачалки за облекла и макари са били открити в помещение на ул. “Рогошко шосе” в Пловдив. Вътре отпадъците се мелили благодарение на самоделна машина, изясняват от “Икономическа полиция” в града. Намерени са още екструдер, кантар и 38 броя чували, всеки от които е съдържал по 25 кг. гранулат.

Установени са били двама служащи, които били без документи за идентичност. Липсвали и данни за компания. На служащите са формирани 2 акта по Закона за българските персонални документи.

Цялата страна е впрегнала сили да се оправи освен с водната рецесия, само че и проблемите с отпадъците. По-рано през днешния ден стана ясно, че нерегламентиран отпадък е бил открит край Луковит, а на пристанището във Варна 25 контейнера със съмнителни боклуци стоят към този момент трети месец.

Нерегламентиран отпадък беше открит и край Гълъбово. Отпадъци с неразбираем генезис бяха открити в постройка на площадка “Брикетопроизводство “, в землището на с. Обручище преди едвам няколко дни.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР