Лас Вегас. Легендата Джон Джоунс вече няма търпение да направи

...
Лас Вегас. Легендата Джон Джоунс вече няма търпение да направи
Коментари Харесай

Джон Джоунс: Не сте готови за уникален тежковоз като мен

Лас Вегас. Легендата Джон Джоунс към този момент няма самообладание да направи дебют в тежка категория. Това ще се случи в първата половина на 2022 година. Джоунс ще чака борба с спечелилият от срещата сред Франсис Нгану и Сирил Ган. Двамата ще се бият, с цел да обединят купите в категорията.

" Bones " тренира към този момент над 1 година и качи до 118 кг. За последно го видяхме в клетката преди 2 години. Тогава Джон отбрани мъчно купата си в полутежка категория с победа над Доминик Рейес с решение.

34-годишния деец похвали Сирил Ган и показа, че той е неповторим тежковоз. Джоунс обаче също по този начин счита себе си за неповторим войник от тежка категория и показа, че не сме подготвени за него. Ето какво още написа той в обществените мрежи:

Мисля, че Сирил Ган е много уникалeн войник от тежка категория. Въпреки това, не мисля, че светът е подготвен за неповторим войник в тежка категория като мен. Вярвам, че моят опит в полутежка категория ще бъде главният фактор в бъдещите борби.

Ще бъде ужасно да се биеш, без да се изтощаваш от апетит и дехидратация, преди да влезеш в осмоъгълника. Хубаво е да си в тяло за тежката категория, само че би трябвало да стана още по-голям и по-силен. Това ще се случи задоволително бързо.

Източник:
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР