ЛАС ВЕГАС (KLAS) — Жената, обвинена, заедно с играч от

...
ЛАС ВЕГАС (KLAS) — Жената, обвинена, заедно с играч от
Коментари Харесай

Заподозрян в отвличането и убийството на жена в Лас Вегас се явява в съда за обвинение в кражба, включващо откраднат часовник Rolex

ЛАС ВЕГАС (KLAS) — Жената, упрекната, дружно с състезател от NBA G League, в хипотетичното похищение и ликвидиране на Жена от щата Вашингтон, която беше на посещаване в Лас Вегас, се яви в съда на Лас Вегас във вторник сутринта.

Сакари Харнден, 19, и нейният другар, Чанс Команч, 27, са упрекнати в отвличането и убийството на Марайна Роджърс, 23, която е пътувал до Лас Вегас от щата Вашингтон. Харнден се явяваше в съда по несвързано обвиняване в кражба.

Според отчета за ареста полицията на Лас Вегас Метрополитън води Харнден в болница Хендерсън на 13 декември. По време на този арест полицията откри, че тя има две Часовници Rolex в нейните движимости. Единият на стойност към 15 хиляди $ беше обявен за откраднат от Сиатъл. Вашингтон.

Когато съдията я попита дали възнамерява да изиска освобождение под гаранция по делото за кражба, Харнден отговори: „ Поради другите ми обвинявания, няма причина за това. “

Харнден също е изправен открити обвинявания в ликвидиране и похищение пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР