Ларс Улрих от Металика обяви, че неговият приятел Джеймс Хетфийлд

...
Ларс Улрих от Металика обяви, че неговият приятел Джеймс Хетфийлд
Коментари Харесай

Ларс Улрих от Металика: Хетфийлд ще се върне по-силен и здрав

Ларс Улрих от " Металика " разгласи, че неговият другар Джеймс Хетфийлд ще се върне " по-силен и здрав ", откакто групата беше принудена да отсрочи датите на турнето си, с цел да може той да потърси помощ за рехабилитация, заяви Българска национална телевизия.

``
реклама

Музикантите, основали шлагера " Nothing Else Matters ", трябваше да имат концерти в Австралия и Нова Зеландия от 19 октомври до ноември, само че те отложиха шоутата през септември, защото фронтменът се завърна на рехабилитация при " работа по възобновяване си " от пристрастяване.

Барабанистът Ларс окуражи почитателите на „ Металика ” като сподели, че в този момент Джеймс прави всичко по силите си, с цел да се оправи и призна, че той и останалите от групата – с присъединяване на Робърт Трухильо и Кърк Хамет – са били въодушевени от упованието на почитателите в Нова Зеландия и Австралия и ще гастролират там следващата година.

Улрих сподели пред USA Today: „ Джеймс прави това, което би трябвало, той е в развой на излекуване. Чувствам се зле за всички в Австралия и Нова Зеландия, само че ние сме разчувствани да се върнем в цялостна мощ и да се върнем по-силни и здрави от всеки път. Това е доста сърцераздирателно и просто ни изненада какъв брой обич и благодарност и поддръжка получихме през последната седмица, откогато трябваше да отложим турнето. Това е необикновено нещо.``

Битката на Джеймс със зависимостта е документирана във кино лентата от 2004 година „ Some Kind Of Monster “ и той прекарва време в реабилитация след излизането на кино лентата.

През 2017 година той разкри, че е бил изтрезнял от 15 години и съобщи, че страхът е голям мотиватор за неговото възобновяване.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР