Лари Кинг, дългогодишният легендарен водещ, почина на 87, съобщава СиЕнЕн.

...
Лари Кинг, дългогодишният легендарен водещ, почина на 87, съобщава СиЕнЕн.
Коментари Харесай

На 87 години почина легендарният водещ Лари Кинг


Лари Кинг, дългогодишният именит водещ, умря на 87 , оповестява СиЕнЕн. Синът му Шанс удостовери гибелта на Кинг в събота сутринта.

Кинг водеше " Лари Кинг онлайн " по CNN повече от 25 години .

" С дълбока горест Ora Media оповестява за гибелта на нашия съосновател, водещ и другар Лари Кинг, който умря тази заран на 87-годишна възраст в медицинския център Cedars-Sinai в Лос Анджелис ", се споделя в изказването.

" В продължение на 63 години и в разнообразни платформи на радио, телевизия и цифрови медии, хилядите изявленията, награди и самопризнания на Лари, са доказателство за неговия неповторим и дълготраен гений като ефирен водещ . "

Кинг е приет в болница с Covid-19 при започване на януари в Cedars-Sinai, разяснява източник, непосредствен до фамилията. Той се бори с редица здравословни проблеми , претърпя няколко инфаркта. През 1987 година той претърпя петкратна байпас интервенция, вдъхновявайки го да сътвори кардиологичната фондация " Лари Кинг ", с цел да обезпечи помощ на тези без застраховка .

Кинг разкри през 2017 година, че е бил диагностициран с рак на белия дроб и е претърпял сполучливо интервенция за лекуване. Той също се подложи на процедура през 2019 година за лекуване на ангина.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР