ЛАНСИНГ, Мичиган (AP) — Бившият конгресмен Пийт Хоекстра е официално

...
ЛАНСИНГ, Мичиган (AP) — Бившият конгресмен Пийт Хоекстра е официално
Коментари Харесай

Националната републиканска партия е на страната на бившия конгресмен Пийт Хоекстра в битка за председател на Републиканската партия на Мичиган

ЛАНСИНГ, Мичиган (AP) — Бившият конгресмен Пийт Хоекстра е публично приет от Националната републиканска партия за ръководител на Републиканската партия на Мичиган в гласоподаване, което също по този начин удостовери, че Кристина Карамо е вярно отстранена от позицията по-рано тази година.

Решението беше взето в сряда след единомислещо гласоподаване от изпълнителния комитет на Републиканския народен комитет или RNC, за признание на Хоекстра като ръководител и удостоверява статута му на член с право на глас на националната партия.

Някои членове на Републиканската партия на Мичиган се сплотиха предишния месец, с цел да гласоподават за отдръпване на Карамо от позицията, резултат, който тя отхвърли да одобри. Оттогава дуелиращи се фракции настояват, че управляват страната.

Доналд Тръмп беше подкрепил Хукстра за позицията вместо Карамо, в миналото предан покровител на някогашния президент, който той преди този момент поддържа през 2022 година за длъжността държавен секретар на Мичиган. Карамо беше определена мин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР