Ланс продължава да диша във врата на лидера в Лига

...
Ланс продължава да диша във врата на лидера в Лига
Коментари Харесай

10 от Ланс спечелиха срещу Реймс и продължават да преследват ПСЖ

Ланс продължава да диша във врата на водача в Лига 1 Пари Сен Жермен, откакто реализира сложна, само че сладка победа в семейството си на Реймс. Възпитаниците на Франк Ез трябваше да вършат поврат с човек по-малко, само че завоюваха с 2:1 срещата от 35-ия кръг и още веднъж са единствено на три точки зад парижани.

Гостите първи откриха резултата от дузпа в 23-тата минута. Тогава Кевин Дансо изблъска в тил откъсващия се Маршал Мунеци, като съдията уточни бялата точка и извади пряк червен картон на бранителя. Кевин Балогън осъществя наказателния удар за 0:1.

В 40-ата минута обаче и Ланс изравни от дузпа. Емануел Агбаду изблъска Анжело Фюлжини и съдията даде 11-метров удар за домакините, а Пшемислав Франковски осъществя за 1:1.

През второто полувреме Ланс направи и цялостен поврат. В 55-ата минута Секо Фофана елегантно отстрани бранител пред наказателното поле, освободи си пространство и с удар по земя бе прецизен за 2:1.

Така Ланс събра актив от 75 точки на 2-рото място в класирането и резервира интригата в борбата за купата, като е с 3 по-малко от водача ПСЖ, който още веднъж ще би трябвало да играе напрегнат в семейството си на Аячо. Реймс резервира 10-ото си място с актив от 50 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР