Lamqta.comСнимка PixabayОвен Днес постоянно ще Ви се иска да бързате:

...
Lamqta.comСнимка PixabayОвен Днес постоянно ще Ви се иска да бързате:
Коментари Харесай

Хороскоп: Звездите готвят на една зодия срещи с полезни хора, а за друга работата ще върви с успехи

Lamqta.com

Снимка Pixabay

Овен
Днес непрекъснато ще Ви се желае да бързате: да вършиме всичко малсимално бързо и да постигате мечтаните резултати в оптимално къс период. Само че, за съжакение, скоростта напълно не е това чукче, благодарение на което може да почукате на вратата на вътрешния мир на Вашия обичан човек. По- добре ще бъде, в случай че бързате постепенно... 

Телец
Ще имате опция да постигнете обилни триумфи в работата. Денят е подобаващ за презентация на Ваши планове и оферти за някакви нововъведения. Успешни ще бъдат събеседванията и срещи с евентуални работодатели. Денят ще бъде плодотворен, само че не би трябвало да забравяте и за почивката, тъй като несъразмерното натоварване би се отразило не доста добре на здравето Ви. Възможни са проблеми в връзките с по-възрастни родственици, на който Вашите решения и действия ще се сторат прекомерно смели, и дори малко безотговорни. Но пък по-младите хора ще оценят концепциите Ви по достийнство.

Близнаци
Близнаците ще са принудени да се замислят за промени в живота си. Ще се наложи да признаят, че са позволили няколко неточности, предизвикани от предубеждения и под въздействие на стандарта. Какво пък: извънредно време е да решите, дали желаете да вървите по утъпкания път, или ще се опитате да извършите своя пътека. Това ще бъде обвързвано с някои опасности, само че ще се окаже изумително увлекателно занятие. Денят е подобаващ за начало на реализация на проекти за бъдещето. Може, да вземем за пример, да откриете дълготраен влог, който по-късно да употребявате за покупка на недвижими парцели.

Рак
Жеанието да изпадне в сънливост, понякога се появява у всички хора, само че в този момент просто Ви се желае, да бъдете по-далеч от шумната навалица. Необходимо Ви е някакво време, в което да останете в цялостно успокоение. Освен това, в този момент е най-подходящото време, с цел да учудите обкръжаващите Ви хора. С тази задача можете изцяло да се справите, изключващи телефона си и не отговаряйки на никакво позвъняване.

Лъв
За през днешния ден не си правете грандиозни проекти, тъй като при реализацията им може да зародят проблеми. Преди да вземете телефона и да наберете някакъв номер, напомнете си, че не знаете в какво въодушевление ще се намира в този момент Вашия събеседник. Така ще бъдете подготвени за всичко, и нищо няма да може да Ви учуди. Звездите Ви готвят среща с хора, с които в следствие може да Ви свършат доста здрави и дълготрайни връзки. И също така небесата ще Ви оказват помощ да възстановите това, което сте си мислели, че е завършено вечно.

Дева
Днес за Вашия обичан човек ще бъде незадоволително да разбере, че във вашите връзки нещо не е наред, идвайки до този извод теоретичеснки. Практиката би трябвало мъчително да го удари по носа, с цел да се замисли най-накрая за желесъобразността и правилността на своите дейности. А това е по силите Ви...

Везни
Днес ще се наложи да кажете на своя обичан човек за нещо не изключително радостно и прелестно, което, естествено, не може да го зарадва, а дори в противен случай – да го докара до сълзи и нервозен срив. Постарайте се да извършите това оптимално меко и тактично.

Скорпион
Определено не Ви доближават нови усещания. В резултат на това се появява предпочитание, въпреки и малко да измененията живота си, а това „ нещо ” може да е всичко, което Ви попадне пред погледа, да вземем за пример връзките с човек, който откровено Ви обича, и към който на процедура сте доста привързани. Промените могат да носят както положителен, по този начин и отрицателен темперамент, защото ще се ръководите извънредно от страсти., мимолетни стремежи и прищявки. Редом с Вас има човек, който е подготвен да Ви удържи от недомислени действия, да Ви даде добър съвет и да помогне за реализацията на сполучлив проект. Но Вие настойчиво ще преследвате своята линия, и както ще покаже времето - на вятъра....

Стрелец
Доста дълго време сте успявали доста елементарно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките нужни запаси. Хората виждат във Вас задоволително рисков съперник. Само че Вие желаете от живота повече и единствения метод да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с мечтаното. Дори и да не изпадате с възторг от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, отново би трябвало да го извършите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.

Козирог
Не би трябвало тъкмо през днешния ден да демонстрирате своята горделивост, защото това може да наруши хармонията в фамилията или с този, който обичате. Може да се отрази зле и настроението и на самочувствието Ви. Старайте се да избягвате конфликтни обстановки в работна среда, а и с авторитетни лица.

Водолей
Денят е неподходящ. Ще Ви изневери нормалната Ви вътрешен глас, а по-късно ще Ви е доста мъчно да се ориентирате в ставащото. Ще Ви обърква паяжината на непознатите страсти. Постъпките им ще Ви се костват нелогични, и на моменти ще Ви се коства, че хората се държат необичайно, единствено с цел да Ви нервират. Вероятни са кавги освен със инцидентни познати, само че и с близки хора. Лесно ще се поддавате на провокация и даже няма да се опитате да се сдържите, в случай че някои инцидентно или преднамерено се опита да Ви изкара отвън релси. Не се предаваите! Всичко си има край...

Риби
Мъдрост и разсъдителност ще са Ви доста нужни през този ден, когато се отнася за връзките с Вашия обичан човек.В противоположен случай свадите няма да можете да избегнете, а, като е известно, те не работят удобно на любовта. Упрекнете безпътната си половинка на следващия ден, а през днешния ден се постарайте да потърпите....

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР