Ламиниране на веждите е една от най-модерните и актуални тенденции

...
Ламиниране на веждите е една от най-модерните и актуални тенденции
Коментари Харесай

Новата козметичната процедура, която всяка втора БГ знаменитост си прави задължително

Ламиниране на веждите е една от най-модерните и настоящи трендове измежду известните българки. Козметичната наклонност цели едно – оформяне на веждите до съвършенство.

Процедура не трансформира фрапантно формата на веждите, а единствено ги акцентира и отстранява дребните дефекти. За разлика от татуирането на вежди, ламинирането е изцяло неусетен способ, който кара веждите да наподобяват красиви и добре поддържани. Ефектът от тази процедура е доста по-кратък, в сравнение с този на перманентния грим, защото трае единствено до три месеца. 

Виж още: Какво се случва с Ивон Динева? Щерката на Анелия се покри тотално

Е, столичните бръмчалки могат да си разрешат поддръжката, тъй като те по този начин или другояче са непрекъснато по салоните за хубост, с цел да не плашат с натурален тип хората.

Ето кои родни звезди са пробвали процедурата.

Алекс Петканова

Е, по какъв начин без нея!? В края на предходната година Алекс показа, че си е ламинирала веждите и била удовлетворена от процедурата и резултатите. Теди Цветкова от " София денонощно " ѝ се подигра в Instagram, като сподели, че тя пък си ламинирала мозъка. 

Виж още: Екзотичните ваканции на родните звезди или кой къде избяга от студа

Влади от Алекс и Влади

Певицата също се подложи на процедурата, а ПРЕДИ и СЛЕД показа в Instagram. Сами виждате за какви тъкмо разлики стана въпрос. Действително разликата е сериозна, само че не в неприятна посока.

 Instagram

Златка Райкова

Златка не е коментирала обществено тематиката, само че е повече от явно, че и тя се подлага на модерната наклонност. Златка е споделяла обаче, че прави микроблейдинг на веждите, а това е малко по-различна процедура.

Светлана Гущерова

Госпожата също посещава постоянно салоните за разкрасяване, с цел да поддържа ситуацията. Веждите ѝ  наподобява също са направени по топ наклонността сега.

Николета Лозанова

НиЛо не може да е по-назад от останалите. Тя също си е ламинирала веждите и не отхвърляме, че наподобяват сносно.

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/, https://www.instagram.com/vladeislava/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР