Lamborghini Huracan ще последва примера на своя по-голям брат Aventador

...
Lamborghini Huracan ще последва примера на своя по-голям брат Aventador
Коментари Харесай

Lamborghin Huracan на стероиди е готов за всякакви приключения

Lamborghini Huracan ще последва образеца на своя по-голям брат Aventador и напълно скоро ще бъде отдръпнат от гамата на италианския премиум производител. Преди това да се случи, компактният суперкар ще получи нова версия, която ще бележи по емблематичен метод края на неговото произвеждане.
`Lamborghin

След като през годините видяхме Huracan със задно задвижване, специфична версия за писта, както и няколко подготвени спортни коли, в този момент от Lamborghini ще показват трансформация с офроуд устременост, носеща името Sterrato. Слухове за нея витаят в интернет пространството от повече от година, само че в този момент пристигна и първото публично удостоверение от компанията.
`Lamborghin

Заедно с него бяха публикувани и няколко фотоси, съпроводени с малко видео в което виждаме огромна част от измененията с които офроуд версията ще се снабди. Като оставим настрани ревизираното и по-високо окачване, италианският суперкар е получил раздувки на калниците, особено проектирани LED светлини върху предната ризница, както и релси на покрива за прибавяне на разнообразни аксесоари. Вероятно под купето е конфигурирана и спомагателна отбрана за главните движещи съставни елементи.
`Lamborghin

Не се загатва нищо за задвижването, само че евентуално то ще разчита на 5.2-литровия бензинов V10 с мощ от 610 или 640 конски сили. Въртящият миг ще се предава към четирите колела, а повече данни за модификациите евентуално ще разберем през октомври, когато се допуска, че от Lamborghini ще показват колата.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР