Лъжата, че сме тикали към крадливите фирми парите, не е

...
Лъжата, че сме тикали към крадливите фирми парите, не е
Коментари Харесай

Петков стана за смях! Караджов: Жалко е! Киро повика баща си да решава проблемите

„ Лъжата, че сме тикали към крадливите компании парите, не е вярна. Това предложение пристигна от Политическа партия. Жалко е те да сочат към мен и да споделят, че ние сме инспиратори на тази неистина. За инхаус договорите от 31 януари съм пратил директория до Кирил Петков и Бойко Рашков. Там разказвам какви са драмите и каква ще е вредата. Какви ще са забавянията от строителството. Няколко пъти съм упорствал за такава среща. Тя стана чак на 12 май. На нея беше и Бойко Рашков, който сподели през вчерашния ден, че ние скрито приготвяме вид да узаконим тайните инхаус контракти. Това е поредна неистина. След това Бориславова изпрати мемо до всички министри ”, съобщи на конференция районният министър в оставка Гроздан Караджов.

„ Парен каша духа. Затова конкретизирам, че се основава работна група за „ Хемус “. Иска се закон за откраднатата автомагистрала. Така щяло да се разреши след индексация да се довърши автомагистралата, без Министерство на регионалното развитие да носи отговорност за белите на ГЕРБ. Конкретни периоди се залагали за СМР. 100 % обезценка на задатъците, които са платени, също са импортирани. Индексация би трябвало да има единствено за ново строителство. Да се запазят и всички законови благоприятни условия за търсене на отговорност. Това е тайният документ към Министерство на регионалното развитие “, сподели Караджов. Министерство на регионалното развитие в никакъв случай не е пристъпвал обаче скрито да заплаща на „ крадците на Борисов“.

Караджов посочи също, че в никакъв случай по Кресна също не са сключвали контракти с компании от времето на ГЕРБ. Там се търсело вид хем да се строи, хем да са задоволени еколозите. За консултация по въпроса Кирил Петков повикал татко си. „ Бащата на Кирил Петков даде задоволително предложение за поетапно строителство. Петков одобри в следствие да се прави в допълнение платно “, съобщи Караджов.

„ Жалко лъгане за да контролираш личните си неудачи и да контролираш бюджета, е извънредно. Вчера единствено попитах какво вършим. Условия от моя страна не е имало “, безапелационен е Караджов.

„ Сега какво ще кажем на хората, че ги няма парите в бюджета, попита Караджов, като обясни клопката, в който са се пробвали да го вкарат на съдружния съвет. Това е подмолен и потаен метод като от селска вечеринка. И ние излязохме, с цел да не участваме. 3,9 миларда са по решение на Народното събрание за систематичната дупка в Министерство на регионалното развитие “, сподели още Караджов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР