Ла Лига няма да предприеме разследване, нито да повдига обвинения

...
Ла Лига няма да предприеме разследване, нито да повдига обвинения
Коментари Харесай

Шефът на Ла Лига: Няма как да накажем Барса

Ла Лига няма да предприеме следствие, нито да повдига обвинявания или да постанова санкции на Барселона във връзка избухналия преди дни скандал обвързван с погашение на към милион и половина евро от страна на каталунците към някогашния вицепрезидент на Енрике Негрейра.

Това удостовери шефът на испанската футболна лига Хавиер Тебас в публично послание. Той съобщи, че те ще уважат следствията на кралската прокуратура, само че давностният период за сходно закононарушение е изминал.

“От Ла Лига ще уважим следствието, което прокуратурата ще организира и в случай че тя реши да повдигне обвиняване, ще би трябвало да се явим като частна страна. Не е допустимо обаче Барселона да бъде осъдена, защото сред 2018 и 2023 са минали пет години, а отминалостта на подобен тип наказания изтича след три години, ” съобщи Тебас.

Вчера стана ясно, че приходите на Негрейра са разследвани сега от данъчните управляващи в страната, а Кралската испанска футболна федерация ще организира свое следствие за спор на ползи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР