Кюстендил. Засилено полицейско присъствие се очаква към Рилския манастир заради

...
Кюстендил. Засилено полицейско присъствие се очаква към Рилския манастир заради
Коментари Харесай

Кюстендил: Засилено полицейско присъствие се очаква в района на Рилския манастир заради големия християнски празник Успение Богородично

Кюстендил. Засилено полицейско наличие се чака към Рилския манастир поради огромния християнски празник Успение Богородично. Това заяви за Радио „ Фокус “ - Пирин Катя Табачка, представител на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - Кюстендил. „ Засилено полицейско наличие ще има по пътя и към Рилския манастир за огромния християнски празник Успение Богородично, който обичайно събира хиляди миряни и туристи в Рилската света обител “, сподели Табачка.
Очаква се на следващия ден трафикът към манастира да бъде извънредно претрупан. От полицията приканват жителите да съблюдават разпоредбите за придвижване, да не стопират в дейната пътна лента и да съблюдават напътствията на служителите на реда. „ Напомняме, че паленето на огньове навън е позволено единствено в указаните за това места и то при прецизно съблюдаване на разпоредбите за сигурност. Не оставяйте в паркираните си коли документи, пари и полезности. Бъдете деликатни и против джебчийски похищения “, сподели още Табачка. При пораждане на проблем се обадете на тел. 112 или се обърнете към служителите на реда в региона на Рилския манастир.
Лора КАЛЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР