Кючуков и Донски, Донски и Кючюков - няма значение от

...
Кючуков и Донски, Донски и Кючюков - няма значение от
Коментари Харесай

Кючуков и Донски с феноменално шоу в Plovdiv Event Center

Кючуков и Донски, Донски и Кючюков - няма значение от реда. Ако към този момент сте имали шанса да се забавлявате със стендъп комедиантите, значи сте наясно, в случай че пък не - попитайте познати за тази взривоопазна композиция. Двамата се завръщат под тепетата за едно незабравимо шоу в Plovdiv Event Center на 19 март от 21 ч.
Прочетете още
" Ако инцидентно не сте били на тяхно шоу до момента, единствено можем да ви завиждаме, че ще имате опцията да преживеете за пръв път тия двамата, и то навръх сцената на Plovdiv Event Center. Ако имате някакви подозрения, просто попитайте някой другар. “Ходил ли си на Кючуков? Гледал ли си Донски? ” Нека те да ви опишат по какъв начин са вили от смях и са удряли по масата. Ние няма да се обясняваме. Само ще ви кажем “Айде! ", смеят се от сърце домакините.

Георги Кючуков е един от най-разпознаваемите стендъп комедианти в България. Неговият комизъм е толкоз непосредствен до балканското в нас, че всеки който се допре до него, съумява да се сложи в обувките му. Той звучи като душата на Вашата лична компания, вниква надълбоко във всяка една сфера на живота, а това го трансформира в същински занаятчия на нашата народопсихология и комедия. Кючуков е и първият притежател на премията Golden Mic Awards в изданието му през 2021 година

Димитър Донски е една от интернет сензациите, които взривиха обществените мрежи. Започва своята кариера на стендъп комик в щата Илинойс, Съединени американски щати, а след завръщането си тук в България, е донесъл всичко, което познавам и обичаме в стендъпа извън океана. Той е дръзновен, провокативен, с изострен език и мощно изразено мнение, както и талантлив в своите импровизации. Има извънредно театрално държание и знае по какъв начин да задържа вниманието на своята аудитория, даже и това да значи да излезе от релсите на шоуто. През 2022 професионалната сцена му връчи Наградата на гилдията за най-хубав комик по време на форума Golden Mic Awards.

Шоуто не се предлага за лица под 18 година

Настаняването ще става по броя хора и реда на идване. Центърът отваря порти в 20 ч.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР