Кварталът се превърна в притегателно място за много хора от

...
Кварталът се превърна в притегателно място за много хора от
Коментари Харесай

Топ 5 на причините, които превърнаха Крайморие в най-процъфтяващия квартал на Бургас

Кварталът се трансформира в притегателно място за доста хора от цялата страна

От красиво курортно населено място „ “ разцъфна като най-бързо развиващия се квартал на Бургас. Данните с решителност сочат, че от ден на ден хора избират райското кътче за живот или вложения, а мнозина предвиждат, че до няколко години кварталът ще се трансформира в българския „ Ориндж Каунти “. Но по какъв начин се стигна до този феномен?

Ето пет аргументи, които спомогнаха той да се случи…
Стратегическо местонахождение и отлична инфраструктура
Разположен на брега на морето, в това време намиращ се единствено на една ръка разстояние от центъра на Бургас, „ Крайморие “ съчетава спокойствието и хубостта на морски курорт с удобството на огромния град. Районът е богат на естествени и исторически забележителности, а през последните години инфраструктурата му доста се усъвършенства.

Реализираха се голям брой планове, появиха се съвременни жилища, заведения и фамилни хотели. Черешката на тортата ще бъде новаторско учебно заведение – филиал на ОУ „ Александър Георгиев – Коджакафалията “, което ще разполага с  9 класни стаи, профилирани кабинети, физкултурен салон и плувен басейн, както и първият по рода си морски клуб, в който ще се организират летни лагери и чуждоезикови школи за деца от цялата страна.
 Филиалът на новаторското учебно заведение ОУ " Ал.Г.Коджакафалията " в кв. Крайморие ще обезпечава висококачествено обучение Любима сватбена локация
Още със основаването си „ “ извърши „ Краймори “ е с живот и се трансформира в най-предпочитаната сватбена локация по цялото Черноморие. Заради сантименталната конюнктура, вкусната храна и персоналното отношение, комплексът притегля двойки от цялата страна.

Много от тях се влюбват в „ Крайморие “ и вземат решение да се върнат за фамилна почивка, други непосредствено избират да се открият трайно в красивото курортно населено място.
 Крайморският квартал е желано място за сватби Красив и добре поддържан плаж
Плаж Крайморие, който е ситуиран в живописния залив Ченгене скеле, е един от най-добре поддържаните освен по Южното Черноморие, само че и в цяла България.

През летния сезон пясъкът се почиства безусловно всеки ден, а за сигурността на посетителите се грижат най-подготвените спасители, които годишно обират медалите по надпревари. Всяко лято плажът „ се пука по шевовете “ от гости.
 Плажната линия е една от най-хубавите по родното Черноморие Модерни комплекси  бутикови къщи, вместо безсистемно презастрояване
Впечатление прави, че „ Крайморие “ се оформя в квартал с бутикови къщи и първокласни затворени комплекси, а не случайно презастроени зони, каквито се следят да вземем за пример в „ Сарафово “. Пътят на развиване бе заложен значително от „ “ - съвременен жилищен комплекс на първа линия на морския бряг с разгърната застроена повърхност 1500 кв.м.

Шестте двуетажни еднофамилни къщи, сплотяващи актуален дизайн и функционалност, към този момент приютиха своите щастливи притежатели, а заради големия интерес към плана, започва и реализирането на „ Амая Хоум 2 “. Районът разполага с голям капацитет – към 10 хиляди дка урбанизирани терени, които чакат своите вложители. Интересът към тях пораства с всеки минал ден, а цените им непрекъснато се покачват.
 Един от модерните комплекси, които прокараха пътя и демонстрираха по какъв начин ще се развива квартала през идващите години Собствено пристанище
От няколко години Крайморие разполага със лично пристанище, построено с европейски средства. То е с потенциал за 50-60 плавателни съда, а към него действа и сцена с трибуни, на която през летния сезон се организира тридневен морски фестивал. В непосредствена непосредственост се приготвя нова атракция - на брега е извадена лодката " Еврибари ", която ще бъде обособена като място за фотоси на жителите и гостите на квартала.
 Пристанището на Крайморие
Изброеното дотук освен придаде на Крайморие европейски образ и затвърди позициите му на най-бързо развиващия се квартал в Бургас, само че и го трансформира в притегателно място за хора от цялата страна.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР