Квартал на изкуствата в Мадрид, устойчив квартал в Мелбърн и

...
Квартал на изкуствата в Мадрид, устойчив квартал в Мелбърн и
Коментари Харесай

Time Out разкри "най-готините" квартали в света за 2023 г.

Квартал на изкуствата в Мадрид, резистентен квартал в Мелбърн и перспективна зона в Меделин - какво е общото сред тези места?

Според международното издателство Time Out те са измежду най-готините квартали в света.

Всяка година Time Out се допитва до свои чиновници и сътрудници от целия свят, с цел да сформира лист с 40-те най-забавни, забавни и съвременни квартала.

Начело на листата за 2023 година е Лаурелес в оживения колумбийски град Меделин, който е роден град на музикантите Джей Балвин и Карол Джи.

Според Time Out перспективният квартал Лаурелес има " много спокойна известност ", макар че в него се намират футболният стадион Estadio Atanasio Girardot и фамозната улица за нощен живот La 70.

Все отново до момента той е устоял на джентрификацията, която са претърпели други квартали на Меделин, а Луис Гомес от Time Out отбелязва, че обичайните продавачи на плодове към момента бутат количките си по улиците на Лаурелес.

Пет от 10-те най-готини къщички се намират в Европа, като крайбрежната улица Хавнен в Копенхаген и историческият квартал Смитфийлд в Дъблин попадат в листата за първи път.

 width=

Квартал Смитфийлд в Дъблин, Ирландия, е най-високо оцененото място в Европа.

В Азия е отличен оживеният квартал Шеунг Уан в Хонконг, а в Съединени американски щати най-добре се показва кварталът Мид Сити, където се предлага една от най-хубавите храни - и това е доста, като се има поради, че целият град е прочут с чудесната си храна - в Ню Орлиънс.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР