Квалификациите за UEFA EURO 2024 през този месец приключват днес

...
Квалификациите за UEFA EURO 2024 през този месец приключват днес
Коментари Харесай

Преди последните октомврийски квалификации за Европейското първенство

Квалификациите за UEFA EURO 2024 през този месец завършват през днешния ден със седем мача. Гвоздеят на програмата е конфликтът сред Англия и Италия. „ Трите лъва “ ще си подсигуряват място в Германия, стига да не изгубят през днешния ден. „ Скуадра адзура “ се тресе от кавги напоследък, само че възпитаниците на Лучано Спалети ще се опитат да измъкнат нещо от визитата си на „ Уембли “, тъй като в противоположен случай ще утежнят съществено възможностите си за класиране на шампионата през идващото лято.

В другия мач от група С Украйна гостува на Малта и ще гони наложителна победа в битката си за класиране.

В нашата група G дербито е сред Сърбия и Черна гора. Срещата се явява директен конфликт за второто място. В другата среща Литва приема Унгария, като при победа „ маджарите “ и математически ще си подсигуряват присъединяване на UEFA EURO 2024.

В група H водачът в групата Словения гостува на Северна Ирландия. Словенците се намират в серия от три следващи победи и при нов триумф ще създадат сериозна крачка към класиране. Дания, който има еднакъв брой точки със Словения, има привидно лесна задача като посетител на Сан Марино.

Финландия се изправя против Казахстан в съдбоносен мач и за двата тима, които към момента имат шансове за класиране.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР