Кутията на MasterChef е непредсказуема, а тази вечер ще сервира

...
Кутията на MasterChef е непредсказуема, а тази вечер ще сервира
Коментари Харесай

MasterChef 2018: Филмово вдъхновение за хоби-готвачите

Кутията на MasterChef е непредсказуема, а довечера ще сервира нова порция изненади на участниците. Този път хоби-готвачите няма да готвят за оцеляването си в предаването, а за спомагателна премия.

 MasterChef 2018: Щафетно готвене
MasterChef 2018: Щафетно готвене

Още един участник ще би трябвало да напусне конкуренцията

Всеки участник ще би трябвало да отвори своята кутия, а в нея ще откри филм. Да, не артикули, а филм.

Заглавията ще бъдат " Американски къс ", " Шоколад ", " На един черпак разстояние ", " Убий Бил ", " Кръстникът ", " Рататуй " и " Индиана Джоунс " .

 Снимка 356312

Хоби-готвачите ще разполагат с 60 минути, с цел да основат ядене, което да бъде тематично с кино лентата, който им се е паднал. Победителят от филмовото готвене ще в профил трима от конкуренцията, ще разпредели четирите съществени продукта за идващото готвене сред себе си и сътрудниците, като ще дефинира и с какъв брой време ще разполага всеки от тях.

 Снимка 356313

Във втория кръг на борбата участниците ще разполагат с френско петле, филе от глиган, агнешки момици и еленско бонфиле, както и с вариантите да готвят за 30, 35, 40 и 45 минути.

Андре Токев, Петър Михалчев и Лео Бианки ще разяснят спецификите на всеки артикул, както и за какво за приготвянето му са нужни предварителни познания.

 Снимка 356316

Двамата участници, които съумеят да впечатлят журито с ястията си, ще получат MasterClass от Петър Михалчев. В него ще видят по какъв начин да подготвят японски омлет в жанр сабайон, задушени зеленчуци във фолио, тост с пръжки и rib eye стек в чай ген май ча и сол.

 Снимка 356315

Те ще би трябвало да схващат бързо, тъй като ще им се наложи да готвят редом с него, а спечелилият ще бъде единствено един.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР