Курсистите ще имат възможност да рисуват, моделират и програмират с

...
Курсистите ще имат възможност да рисуват, моделират и програмират с
Коментари Харесай

Младежите в Русе могат да изкарат безплатен онлайн курс по програмиране във видеоигрите

Курсистите ще имат опция да рисуват, моделират и програмират с едни от най-професионалните технологии, употребявани за работа в доста Гейм Студиа

Креативен център Русе кани всички възпитаници от 14 до 18 години на безвъзмезден онлайн курс по мениджмънт и програмиране във видеоигрите.

Обучението се осъществя по стратегия „ Знание и напредък “ с помощта на Фондация " Русе - град на свободния дух " и поддръжката на фирма Еконт Експрес, които финансираха част от дейностите по план „ Креативност “.

Чрез него младежите ще имат опция да застанат от другата страна на играта и да научат, че в екипа от експерти на видеоигрите няма единствено една специалност. Вярваме, че всеки ще откри по нещо за себе си. Курсът е извънредно мощен трамплин за насочване на младежите в професионалната сфера. Създаден благодарение на ARC Академията, курсът дава ужасно израстване в новите технологии, които са бъдещи специалности за доста от децата. По време на курса, АRС Академията ще се включи със свои посетител лектори, взели участие в основаването на известни игри в целия свят. Последните две лекции ще се проведат присъствено, във високотехнологичния кабинет на Креативен център Русе. Така курсистите ще имат опция да рисуват, моделират и програмират с едни от най-професионалните технологии, употребявани за работа в доста Гейм Студиа, оповестиха от Община Русе.

Побързайте да се запишете, местата са лимитирани!

Стартът е на 24-и октомври от 16:00 часа!

Можете да се запишете на е-mail: ; телефон: 0899 62 66 69 или на формата за кандидатстване с
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР