Курсът на новото правителство е да тласка България все по-близо

...
Курсът на новото правителство е да тласка България все по-близо
Коментари Харесай

Румен Радев: Новото правителство тласка България все по-близо до войната

" Курсът на новото държавно управление е да тласка България все по-близо до войната. Не смятам, че е подходящо политици със скромна електорална поддръжка да приказват и да поемат такива тежки задължения от името на България ", съобщи президентът Румен Радев, представен от Българска национална телевизия.

По думите му главното обвързване на всяко едно държавно управление е да подсигурява сигурността и спокойствието на българските жители.

" Това, че войната се води на няколкостотин километра от нас не трябва да ни успокоява, тъй като бойните дейности ескалират и очевидно някои политици не осъзнават дълбочината на казуса. Гледат на тази войната като че ли са в спектакъл и са се разположили комфортно измежду публиката с лъжливото разбиране, че ще останат единствено фенове ", добави президентът.

Според него е в интерес освен на България, само че и на Европа е незабавното преустановяване на войната. Но президентът не посочи по какъв начин счита, че това може да стане-с отстъпки от страна на агресора Русия или на жертвата-Украйна./Факти.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР