Курсът на биткойна падна от $17 000 през уикенда до

...
Курсът на биткойна падна от $17 000 през уикенда до
Коментари Харесай

За четири дни биткойнът изгуби $3500

Курсът на биткойна падна от $17 000 през уикенда до $13 500. Спадът на цената е всекидневно. Понякога има прочут растеж с няколко стотици $, само че общата наклонност към този момент е отрицателна. Вчера курсът бе съвсем на равнище $15 000.
През последните дни се следи спад в курса на на практика всички криптовалути. Неотдавна Ripple показва голям растеж и надвиши $3 за 1 XRP, а в този момент се търгува на равнище $1,6. Това даде опция на Ethereum да си върне второто място в рейтинга на криптовалутите, само че и Ethereum към този момент не удържа предходния валутен курс.



Към сегашен ден десетте най-големи по капитализация криптовалути демонстрират спад на валутния курс.

Волатилността на криптовалутите е огромна, което съгласно доста финансисти е обикновено за един толкоз млад пазар.



В същото време, известния вложител Уорън Бъфет сподели пред CNBC, че напълно скоро следва крахът на цялата криптовалутна промишленост и предизвести биткойн-инвеститорите за вероятните печални последици. Бъфет не се ангажира с съответни дати за провалянето на криптовалутния пазар. Но типично в своя жанр, 87-годишният милиардер добави, че на драго сърце би взел петгодишна алтернатива за продажбите на която и да е криптовалута. Той изясни своята позиция с това, че е привикнал да работи с неща за които има някаква визия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР