Курортът Пампорово отвори частично ски- зоната с безплатни лифтове. Най-нетърпеливите

...
Курортът Пампорово отвори частично ски- зоната с безплатни лифтове. Най-нетърпеливите
Коментари Харесай

Пампорово отвори частично ски-зоната с безплатни лифтове

Курортът Пампорово отвори отчасти ски- зоната с безвъзмездни лифтове. Най-нетърпеливите фенове на белите спортове могат да употребяват пистите две писти до хижа „ Студенец “. 

От на следващия ден до 21 декември лифт-картите ще бъдат на промоционална цена, като дневната ще коства 25 лева

За новия зимен сезон се резервират цените на лифт-картите като миналогодишните. Абонаментът две в едно, който важи за двете ски зони Пампорово-Мечи чал е на цена от 55 лв. за възрастен дневно. За клиентите е обезпечена обща транспортна система посредством регулярни шатълбусове. Отделно има и въжен превоз карта за ски зона Мечи чал на цена от 39 лв. за възрастен дневно. 

За идния сезон курорта предлага нов пакет на фамилни въжен превоз карти с включени отстъпки сред седем и 12 %, както за двете ски зони дружно по този начин и единствено за Мечи чал. Туристите над 75 години също ще могат да се възползват от понижението. В същото време се резервира и обществената политика към децата и ученическите лагери с преференциални условия за настаняване и ски услуги. 

Основните пакети за дестинацията са с включена нощувка, закуска и вечеря или ол инклузив с спомагателна алтернатива за прибавяне на лифт-карта към пакета или обяд в ресторант на пистите.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР