Куриозно видео взриви социалните мрежи, научи BulNews.bg. Млад мъж от

...
Куриозно видео взриви социалните мрежи, научи BulNews.bg. Млад мъж от
Коментари Харесай

Куриозна сцена от Северозапада! Младеж се оказа заключен в полицията в Козлодуй /видео/

Куриозно видео взриви обществените мрежи, научи BulNews.bg. Млад мъж от Козлодуй се оказал заключен в полицията, откакто отишъл там по работа.
Случката е станала през вчерашния ден в Козлодуй. 27-годишният Валентин В. отишъл в районното ръководство в атомното градче, с цел да си извади информация. След като си приключил работата и тръгнал да си върви обаче се оказало, че не може да напусне постройката. Външната врата била заключена, а на гишетата нямало никой.
Преживяването си Валентин снимал на видео, което споделил в персоналния си профил във фейсбук. На него се вижда заключената врата и празните работни места на чиновниците в полицейската администрация. Невинният задържан свирка и вика, с цел да се опита да притегли вниманието на някой от работещите в системата, само че на вятъра.
В последна сметка се наложило Валентин да позвъни на телефон 112. Той изпитал известни компликации да изясни на диспечерите, че е заключен в полицията, само че не е задържан. След половин час „ зад решетките “ младият мъж бил пуснат на независимост.
Клипчето, показващо прекарванията на Валентин в ареста, за часове събра десетки хиляди гледания и стотици споделяния. Коментарите под поста са разнородни, като множеството хора гледат на случката от радостната й страна. Други поучават пострадалия да си наеме юрист поради насилственото задържане. Валентин обаче е безапелационен, че ще остави случилото се като радостна история за маса.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР