Куриоз беляза предизборната кампания у нас. Министър-председателят на Белгия Александър

...
Куриоз беляза предизборната кампания у нас. Министър-председателят на Белгия Александър
Коментари Харесай

Гаф! Премиерът на Белгия агитира за ДПС, после и за ПП

Куриоз беляза предизборната акция у нас. Министър-председателят на Белгия Александър Де Кро сътвори нещо сред гаф и хумореска. В рамките на броени часове първо прикани да се гласоподава за Движение за права и свободи. После обаче се появи и във видео, с което зове да се гласоподава за обединяването ПП-ДБ, което по думите му " щяло да изведе България ".

Ето какво сподели той за Движение за права и свободи късно нощес:

" България е изправена пред следващ тур на парламентарни избори - за пети път през миналите две години. Важно е българските жители да излязат и да гласоподават, предоставяйки мощен мандат за непоклатимост и прогрес в България. Партия Движение за права и свободи изигра значима роля за присъединението на България към Европейския съюз и през последните 30 години е мост за консенсус и разговор.

Тази партия е съдружник в европейското ни демократичното семейство, бореща се за нашите общи полезности на равно отнасяне по отношение на всички, отбрана на гражданските права и правдивост, овластени свободни и дейни жители, прогресивна Европа и за сигурност и народна власт в Европа и отвън нея. "

После и от щаба на Политическа партия оповестиха за поддръжката от Белгия, като пуснаха видео:

" Белгийският министър председател Александър Де Кро съобщи поддръжка за обединяването ПП-ДБ. Безпрецедентна поддръжка от сърцето на Европа получава обединяването „ Продължаваме Промяната – Демократична България “.

С видео послание министър-председателят на Белгия Александър Де Кро изрично декларира, че всички български жители заслужават да имат естествен европейски живот. Най-прекият път България да излезе от застоя и да се трансформира в заслужен европейски сътрудник минава през номер 12 в бюлетината и поддръжката за ПП-ДБ, които са единственият късмет България да тръгне напред: „ Гласувайте за обединяването ПП-ДБ с номер 12 в бюлетината. Това е най-бързият метод да се преборите с корупцията и да влезете в Шенген “, споделя Де Кро. "

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР