КУПУВАЙТЕ ПО-УМНО: Големите търговци на дребно използват изкуствен интелект, за

...
КУПУВАЙТЕ ПО-УМНО: Големите търговци на дребно използват изкуствен интелект, за
Коментари Харесай

Бюлетин с изкуствен интелект на Fox News: Търговци на дребно, които използват изкуствен интелект, за да ви помогнат да купите правилния размер

КУПУВАЙТЕ ПО-УМНО: Големите търговци на дребно употребяват изкуствен интелект, с цел да понижат броя на връщанията на облекла при извършване на покупки онлайн.

ИЗКЛЮЧЕН ОТ ОБЩЕСТВОТО: Експертите предизвестяват, че новите технологии могат да накарат хората да се оттеглен от обществото.

ТАКТИЧЕСКИ ТЕХНИКИ: Евтините дронове могат да победят скъпи военни системи, предизвестява някогашен водач от военновъздушните сили, който прокарва мощ с AI.

Военната метавселена разрешава на водачите да организират по-чести тренировки против подобаващи цели, сподели Робинсън. (Червено 6)

„ НЕВЕРОЯТНО БОЛЕЗНЕНО “: AI гуруто приказва за шокова пукотевица от някогашен ръб.

„ НИЕ съдебномедицинска експертиза МНОГО НАЗАД “: Режисьорът на „ Елвис “ споделя, че AI се нуждае от ръководство в Холивуд.

Баз Лурман участва на шоуто на Christian Dior Haute Couture есен/зима 2023/2024 като част от Парижката седмица на модата на 3 юли 2023 година в Париж. (Marc Piasecki/WireImage)

СЪСТЕЗАНИЕ КЪМ БЪДЕЩЕТО:...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР