Купуването на кола, независимо дали е нова или употребявана, винаги

...
Купуването на кола, независимо дали е нова или употребявана, винаги
Коментари Харесай

Няколко инструкции как да си купите успешно употребяван автомобил

Купуването на кола, без значение дали е нова или използвана, постоянно е радостно събитие, което желаете да придвижите през годините, преживявайки най-невероятните завършения с новия си „ стоманен приятел”, само че не и проблеми. За да може тържествеността на договорката да продължи да носи позитивни страсти, значимо е да запомните няколко значими точки директно преди покупката:

1. Дори и да сте харесали колата, това надалеч не е единственото копие. Няма потребност да се вторачвате в тъкмо избран образец. Дори и продавачът да ви твърди, че колата е неповторима, разгледайте и другите оферти.

2. Изискайте среща със притежателя на автомобила през светлата част на деня, тъй като в противоположен случай рискувате да загубите от взор доста значими точки - да вземем за пример заваряване там, където не би трябвало, боядисани детайли на каросерията, следи от наслойка, следи, че колата е била наводнена или е била участник в по-сериозно ПТП.

3. Не забравяйте, че няма да можете да предявявате искания към продавача след покупката, тъй че преди да се стигне до договорка, би трябвало да сте безусловно сигурни в покупката.

4. Помолете притежателя на автомобила да ви даде задоволително време за обзор и да не ви разсейва с неуместни диалози. Първият обзор е извънредно значима процедура, по време на която можете да научите доста за автомобила и неговия притежател.

5. Неписано предписание е, че колкото повече дефекти ви афишира притежателят на автомобила, толкоз по-вероятно е колата като цяло да бъде добра. Ако я хвали прекомерно доста - имайте едно на разум.

6. Никога не е неприятна концепция да поканите другар на огледа - подобен, който схваща колите по-добре от вас и който може да понижи цената, в случай че колата е в действителност добра – или противоположното, с цел да ви убеди да откажете от покупката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР