Купувачите на жилища, надяващи се на скорошно намаляване на лихвите

...
Купувачите на жилища, надяващи се на скорошно намаляване на лихвите
Коментари Харесай

4 страхотни начина да получите лихва по ипотечните кредити под 7% сега

Купувачите на жилища, надяващи се на скорошно понижаване на лихвите по ипотечните заеми, останаха разочаровани тази седмица, откакто последният отчет на Бюрото по трудова статистика сподели леко повишаване на % на инфлация. По-високата инфлация понижава възможностите за понижаване на референтния диапазон на лихвените проценти и, в случай че тя продължи да пораства, може да докара до повишение на лихвените проценти от настоящия им 23-годишен връх. След това лихвите по ипотечните заеми ще последват.

След като доближи най-високата си точка от 2000 година предишното лято, междинната рента по 30-годишен ипотечен заем се движи към 7%. И до момента в който процентите от 3% от 2020 година и 2021 година е малко евентуално да се върнат скоро – изключително след новините за инфлацията от тази седмица – към момента има способи за понижаване на разноските.

Тези ходове няма да върнат ставките от близкото минало, само че ще спестят пари на купувачите в този момент — и през идващите години и десетилетия. По-долу ще разбием четири страхо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР