Купувачите на жилища, които чакат лихвите по ипотеките да бъдат

...
Купувачите на жилища, които чакат лихвите по ипотеките да бъдат
Коментари Харесай

Как купувачите на жилища могат да намалят лихвите си по ипотечните кредити с половин процентен пункт

Купувачите на жилища, които чакат лихвите по ипотеките да бъдат понижени, може да се наложи да изчакат още няколко месеца.

Изглежда това е посланието тази седмица, откакто последният отчет за инфлацията от Бюрото по трудова статистика сподели, че през януари инфлацията е по-висока от предстоящото. Въпреки че тази ставка от 3,1% беше по-ниска от 3,4% през декември, тя към момента беше с повече от цялостен ​​процентен пункт над целевата цел на Федералния запас от 2%. Това значи, че днешните лихвени проценти евентуално ще останат високи и предстоящото понижение на лихвените проценти може да се случи чак в края на пролетта или началото на лятото.

Това също по този начин значи, че днешните лихви по ипотечните заеми — към този момент се движат покрай най-високата точка от 2000 г. — също ще остане нараснала. Въпреки че това е разочароваща вест за доста купувачи на жилища, подготвени да работят в този момент, това не значи безусловно, че нямат благоприятни условия. Има един метод, по който купувачите на жилища могат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР