Купувачите, които не могат да намерят една особено модерна пътна

...
Купувачите, които не могат да намерят една особено модерна пътна
Коментари Харесай

Този калъф за пътуване е страхотна алтернатива на изчерпания Antler vanity

Купувачите, които не могат да намерят една изключително съвременна пътна чанта от английската марка Antler, откриха почтена опция онлайн, която коства съвсем половината от цената.

Чашката Antler Clifton Vanity стана съвсем паметна, заличавайки границите сред чанта за ръчен багаж и тоалетна. Тъй като дребното богатство наподобява изчезна неотдавна от уеб страницата на Antler UK, почитателите на супер дребния куфар би трябвало вместо това да погледнат Stori Vanity от £41 от австралийската компания за багаж Nere.

След като неотдавна се приземи в Обединеното кралство, специалистите по багажа на antipodean показват страхотна гама от налични калъфи и ръчен багаж, които сигурно ще бъдат огромен шлагер на асфалта това лято. Със своите съвсем идентични размери и съвременен добър външен тип калъфът Stori Vanity в този момент е единствено £41,30 в разпродажбата на Nere в средата на сезона.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: £20 спалното долни дрехи Stacey Solomon е главният съперник на първокласни марки като John Lewis и Anthropologie

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР