Купон в Монтанско завърши с бой и кражба, научи BulNews. Случката

...
Купон в Монтанско завърши с бой и кражба, научи BulNews.
Случката
Коментари Харесай

Див екшън в Северозапада! Купон в Монтанско завърши с кражба и побой

Купон в Монтанско приключи с пердах и кражба, научи BulNews.
Случката е от през вчерашния ден. В 5.10 часа на тел.112 в районното ръководство на Лом е получен сигнал от 31-годишна жителка на Сливовик. Тя съобщила, че същата нощ към 2.30 часа, в дома ѝ нахлули непознати и нанесли побой на нея и на 30-годишния мъж, с който съжителствала на фамилни начала.
Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на локалното районно ръководство. В хода на работата пострадалата съобщила, че липсват 200 лева, които били в дамското ѝ портмоне, намиращо се в нейната стая. Неразбирателството сред хулиганите и мъжа от фамилната двойка зародила по-рано същата вечер, когато дружно използвали алкохол.
При извършените оперативно-издирвателни мероприятия по „ горещи” следи са открити причинителите – 4-ма мъже - двама на по 20 година, един на 55 и един на 25 година, от Чупрене, Долна Рикса, Черно поле и Дреновец, престъпно проявени. Четиримата са създали признания, само че отрекли кражбата на парите.
Двама от причинителите на побоя са арестувани за 24 часа в полицейския арест на районното ръководство в Лом, а по случая е формирано досъдебно произвеждане по член 170, алинея 2 от Наказателен кодекс.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР