Купила ли е Галена треньорското си място в шоуто Гласът

...
Купила ли е Галена треньорското си място в шоуто Гласът
Коментари Харесай

Мъжът на Галена ѝ купил мястото в Гласът на България?

" Купила " ли е Галена треньорското си място в шоуто " Гласът на България "? Певицата е съумяла да накара мъжа си – вафления необут от Велико Търново Галин Атанасов, да се съгласи да налее солидна сума в рекламните блокове на bTV. За признателност е поискала от малкия екран да ѝ вдигне рейтинга, като я предложения в музикалното предаване на мястото на Камелия, гласи най-новият слух в поп фолк средите.

Според хора от шоубизнеса, мъчително амбициозната Галена от много време страда, че въпреки да има популярност и пари, не е съумяла да си извоюва авторитет в своята работа. Известно е, че преди години тя се прочу не с глас, нито с песни, а с клипче с домашно порно във ваната. Скандалният запис накара публиката да обърне внимание на певицата и по този метод тя стана звезда. Вероятно изпълнителката е разчитала, че всяко знамение е за три дни и че абсурдът бързо ще се не помни. Но очакванията ѝ до ден-днешен не се оправдават, а домашното порно я преследва като призрачен сън, съсипвайки всичките ѝ достижения в специалността, написа burgas24.bg.

Според слуховете, певицата мечтаела за влиятелния стол в " Гласът на България ", тъй като се надявала той да придаде повече тежест на кариерата ѝ. Звездата от Смядово считала, че като седне до потенциал като Иван Лечев, ще наподобява като по-голяма професионалистка. Това била нейна фикс концепция от дълго време, тъй като била уверена, че не отстъпва по нищо на свои колежки от сектора като Камелия, Есил Дюран, Глория, Деси Слава, Ивана и Мария, които са били съдийки в музикалните формати на bTV.

Особено мъчително ѝ бъркал в здравето фактът, че най-голямата ѝ съперничка в " Пайнер " – Преслава, с която пък бяха огромни приятелки преди този момент, е седяла в треньорския стол в " Гласът " още през 2012-а. В същото време никой не се сещал за Галена, макар че тя твърди, че са я канили цели 5 пъти, до момента в който одобри офертата. Тази информация до през днешния ден не е доказана от bTV и съгласно доста хора не дава отговор на истината. Напротив, твърди се, че амбициозната звезда е решила да си издейства мястото в шоуто посредством парите на мъжа си.

Галин, който има две деца от пайнерката, продължавал да ѝ угажда по този начин, сякаш към момента са младоженци. Затова тя елементарно го убедила да насочи към bTV солидни рекламни бюджети, които да осребрят мястото ѝ в " Гласът ". Певицата към този момент е почнала да извършва финансовия си ангажимент, настояват осведомени. Тя е взела като рекламно лице на вафлите на мъжа си един от водещите на малкия екран. Като чиновник на bTV той дължи на работодателя си % от парите, които Галена му заплаща. Най-вероятно спомагателна сума е платена и за самото позволение въпросният човек да бъде употребяват от търновската компания. Очаква се обаче главните парични потоци ще потекат към малкия екран от есента, когато стартира излъчването на новия сезон на " Гласът ", писа Уикенд.

След като вкара пари в музикалния формат, мъжът на Галена може да се подреди измежду най-големите меценати в страната ни. От известно време той е спонсор и на най-престижните театрални награди у нас – " Икар ". Заради това се чака скоро да стартират да канят пайнерката и за функции в театъра, а нищо чудно след още няколко години да я вкарат и в комисиите, които раздават самите премиите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР