Купеният вот в момента струва около 100 лв. Това заяви

...
Купеният вот в момента струва около 100 лв. Това заяви
Коментари Харесай

Станев: Купеният вот в момента струва около 100 лв.

Купеният избор сега коства към 100 лева Това съобщи зам.-главният секретар на Министерство на вътрешните работи Станимир Станев пред " Нова телевизия ". Той разказа и скица за пазаруване на гласов, съобщи държавното радио.

„ Фирми, които са близки до общините, на които се разпореждат избрани строителни действия, генерират облага и част от нея се отделя за пазаруване на гласове “, изясни Станев.

Той уточни, че полицията организира акции против изборната търговия от 19 август насам. „ Към момента имаме 449 регистрирани закононарушения, формирани са 194 досъдебни производства, като бързите са 143. От на следващия ден започва национална интервенция, която е директно обвързвана с изборния развой ”, добави основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Станев заяви, че Министерство на вътрешните работи готви законодателни промени поради зачестилите случаи на пиянии дрогирани водачи. „ Нужни са драконовски ограничения. Затова предлагаме водачите да нямат право да откажат кръвна проба. Има проблем и със забавянето на връчването на наказателните постановления. Трябва да има предел на нарушаванията на пътя. След второ нарушение, на третото да има нещо друго – да ти вземат книжката и да се търси наказателна отговорност ”, разказа предложенията той. От идващия парламент зависи дали те ще се осъществят.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР