Куп наказания наложи на предпоследното си за 2021-ва година заседание

...
Куп наказания наложи на предпоследното си за 2021-ва година заседание
Коментари Харесай

Извадиха Макето от футбола за 1 г, Кокала е наказан за 1 мач

Куп санкции наложи на предпоследното си за 2021-ва година съвещание Дисциплинарната комисия при ЗС на БФС в София. С най-голяма глоба е халфът на Вихрен(Сандански) Димитър Петков-Макето, който е със спрени спортни права за 1 година. Според отчет на длъжностните лица от мача Балкан-Вихрен(2-2), той е бил най-деен в груповия митинг на гостите против основният рефер Мирослав Кузманов след изравнителния гол на ботевградчани в самия завършек на срещата.

Неговият треньор Емил Велев - Кокала е осъден за 1 мач и е санкциониран със 150 лева Същата глоба отнесе и наставникът на Костинброд Любомир Божанков. Дисципът наказа по отчет и ФК Балкан(Бот) с отнемане от домакинство за 1 среща и санкция в размер на 1650 лева

Дубълът на Хебър пък ще бъде лишен от услугите на Стилиян Тисовски, който беше осъден за 1 среща заради пети жълт картон. Така той ще пропусне съботната аудиенция на своите в Доброславци - финален мач на хебърци за есенния полусезон. За 1 мач бяха глобени още Мариян Вангелов(Пирин II), Здравко Станков(Костинброд), Николай Рагин(Левски-Чепинеци), Петко Петков и Юлиян Чапаев (Рилски спортист-Самоков), Ивайло Бояджиев(Балкан-Ботевград).

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР