Куп изпълнители от поп, R’n‘B и попфолк сцената, звезди от

...
Куп изпълнители от поп, R’n‘B и попфолк сцената, звезди от
Коментари Харесай

Луна със статуетка, Сузанита подсмърча

Куп реализатори от поп, R’n‘B и попфолк сцената, звезди от разнообразни риалити формати, артисти, „ модели “ от обществените мрежи, миски се събраха в клуб The 1 Exclusive, с цел да си раздадат 28 статуетки от сферите на бизнеса, киното и малкия екран, музика, мода и персонален живот.

От сферата на киното и малкия екран бяха раздадени 5 награди. Най-добър български филм стана Вездесъщият. Най-добро начин на живот предаване – Папараци на bTV, а за най-хубава водеща гласуващите дефинираха Гала от Нова ТВ. За да получат статуетките на сцената надлежно се качиха репортерките Бети Методиева и българската Ким Кардашян – Деси Павлова.

За обичана звезда на България хората избраха Константин. Една от най-оспорваните награди беше тази за сензация на годината, в която се състезаваха оповестяването на връзката сред Деси Банова и Росен Плевнелиев, коронясването на Мис България Тамара Георгиева, Сузанита, присъединяване на Луна в Big Brother и шлагерът Шушана.

Статуетката отиде в ръцете на Луна, която, качвайки се на сцената разгласи: „ Внимание, президентът приказва! “ и провокира интереса на всички. Единствената, която не се впечатли и даже остана разочарована, беше Сузанита. Момичето очевидно беше смутено от загубата.

В сферата на музиката имаше 9 номинации. Дебют на годината завоюва JORO. Тийн кумир на годината стана Тита. За музикален кумир от мъжете вотът дефинира Фики, а от дамите – Емануела. Организаторите връчиха и една специфична премия за музикален кумир на Криско. За най-хубава музикална колаборация в поп музиката беше избрана песента Листата падат на Михаела Маринова feat. Pavell & Venci Venc`, а в поп фолка – Добре ти беше на Алисия feat. Тони Стораро. Песни на годината станаха надлежно Базука на Криско и Как да изтрезнея на Емилия и Тони Стораро, видеоклип – #JUSTSHOW на Галена.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР