Културата не е само театрите, а по-широк спектър - композитори,

...
Културата не е само театрите, а по-широк спектър - композитори,
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: От короната ще се спасим, от Корнелия-вирус не

Културата не е единствено театрите, а по-широк набор - композитори, дизайнери, музиканти, художници. За театрите не се тормозя, те са държавни и ще получат пари. Това съобщи в утринния блок на БТВ депутатът от ГЕРБ и ръководител на парламентарната Комисия по културата и медиите Вежди Рашидов.

"Свободните актьори не са маргинали. Има извънредно надарени хора. Точно те са в злополучие. Театрите не са в злополучие ", сподели още той.

"Трябва всички да поздравим премиера - кой различен с изключение на да приказва, работи с изключение на държавното управление. Става една ужасна война без зложелател - брат братът убива. Всички сме в тежко състояние - и вие, и ние ", добави Рашидов.

"Най-силно е изкуството е по време на катаклизми, чума и войни. Най-великите творби са основани точно по такива времена ", разяснява депутатът от ГЕРБ.

"Вирусът промени всички - промени и мен. Рисувам до късно - тъжна е душата ми. Ние не виждаме ли, че броя на инфектираните пораства всеки ден ", сподели Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко.

"Тя добре ли е? Да събираме парламент, с цел да питат какво Борисов? Да От короната ще се спасим, от Корнелия-вирус не ", разяснява той.

"Критикували сме Пеевски, само че в този момент жестът, който прави е добър, за всички ни. Как сме народ, който не споделя "благодаря ". Българска социалистическа партия какво дадоха - ГЕРБ си дадоха заплатите, аз персонално върших дребни дарения ", разкри депутатът.

"Някой може ли да ми каже, че родителите на килъра на Милен Цветков не са знаели, че той е наркоман? Знаели са. Един джигит щеше да убие през вчерашния ден няколко души ", показа Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР