Култовият риалити герой Панойот от Биг Брадър с много разтърсващи

...
Култовият риалити герой Панойот от Биг Брадър с много разтърсващи
Коментари Харесай

Пацо от Биг Брадър: Митьо Пищова ме измами! Избива комплекси, оная му работа е много малка

Култовият риалити воин Панойот от " Биг Брадър " с доста разтърсващи разкрития по отношение на своя остарял другар Митьо Пищова, с който преди време са вършеели дружно из бардаците, разбра HotArena .
 

" С Митьо Пищова имаме случки, но си пада малко лъжец, шарлатанин. По това време работех като диджей, а той държеше дискотека в Търново. Беше ме извикал на присъединяване за една Нова година и тъй като сме другари се разбрахме да не ми заплаща целия хонорар, а единствено 200-300 лв.. После завъртя нещата и по този начин отидоха тези парички. Поне н*ебах сервитьорката да не съм капо ", разкри Панайот пред онлайн предаването в youtube на Тото от " Скандау ". 

" Имам една нецензурината история с него. Бяхме у тях в Търново и пристигна една моя фенка, беше си ме харесала. Запознахме с нея на неговата спалня, а той ни гледаше и мастурбираше. Заклевам се, че пи*ката му е дребна. Всеки с дребен пенис приказва, че му е огромен. "

" Има едно малко апартаментче. Вероятно избива комплекси и по подобен метод се успокояваше. Спонсори спонсорираха състезанията му, с цел да могат да намажат след това нещо. Пращаха им девойките на тях след това ", добавя паметния риалити воин от Гълъбово, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР