Култова сръбска звезда слага край на брака си. Феновете ѝ

...
Култова сръбска звезда слага край на брака си. Феновете ѝ
Коментари Харесай

Култова сръбска певица се развежда!

Култова сръбска звезда поставя завършек на брака си. Феновете ѝ са в потрес от новината, а сама тя не скрива сълзите си от тежкото решение, което е взела.

 „ Много ми е тежко “, споделя Драгана Миркович, жалейки за дългогодишния си сватбен сътрудник Тони Биелич.

От информацията в сръбските медии излиза наяве, че  документите за бракоразвод с Тони е подала тя. Двамата устояха 24 години дружно и имат две деца.

Певицата призна, че с Тони живеят разграничени от три години, а в този момент за първи път заприказва за брака им и се разплака пред камерите, написа Телеграф.

" Това е доста сложен интервал за мен, също като през 90-те години. Много мъчно го претърпявам, само че когато е най-трудно, тогава съм най-силна – сподели Драгана и избърса сълзите си пред публицистите.

Тя не скри, че ѝ е извънредно тежко от разпада на фамилията ѝ.

„ Като човек, който е построил целия си живот върху почтеност, усещам морално обвързване да се обърна към цялата общност през днешния ден. С огромна горест би трябвало да ви оповестя, че подадох молба за бракоразвод ", бе откровена до дъно Драгана.

" От много време връзката ми с Тони не е това, което беше, а последните три години на процедура водим обособен живот и не живеем под един покрив.

Въпреки всички непреодолими разлики, в името на фамилията ми и защото съм възпитана по този метод, направих всичко, с цел да спася общността, която в миналото сме имали. С течение на времето обаче тази бездна стана по-голяма и осъзнах, че нанасяме повече вреди на околните си, като принудително стоим в нещо, което не работи дълго време, в сравнение с като сложим завършек на брака си.

Със сигурност оставам вярна на правилата си, на метода си на живот, както оставам вярна на фамилията и публиката си и постоянно ще почитам Тони като татко на децата ми и човек, с който съм прекарала доста красиви години.

Поради всичко това, това е единственото ми послание по отношение на решението ми. Благодаря на медиите за съдействието досега и ви апелирам да уважите това решение и да не увеличавате тежестта на момента, през който минава цялото ни семейство.

Надяваме се идващия път да получим доста по-добри вести, благодаря ви авансово за разбирането ", сподели тя в умозаключение.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР