Кулминацията в Шампионската лига е все по-близо, а тази вечер

...
Кулминацията в Шампионската лига е все по-близо, а тази вечер
Коментари Харесай

Битката на бюджетите, епизод 2: ПСЖ и "Сити" определят първия финалист в ШЛ

Кулминацията в Шампионската лига е все по-близо, а довечера ще научим името и на първия финалист. Само шест дни след първия мач в Париж, " Манчестър Сити " и ПСЖ ще излязат на терена за един още по-вълнуващ, само че и съдбоносен конфликт. " Гражданите " сътвориха поврат преди седмица и с задатък от 2:1 и два гола на непознат терен имат положително преимущество в преследването на първия си край в най-авторитетния шампионат.

На своя страна Пеп Гуардиола има и статистиката, съгласно която във всички 47 случая, в които британски тим печели като посетител в елиминациите, по-късно продължава напред.

Снимка: Reuters
От началото на сезона " небесносините " се показват доста устойчиво вкъщи. Имат единствено три загуби в 25 мача на " Етихад " във всички шампионати.

Съперникът ПСЖ обаче е впечатляващ посетител, като в Шампионската лига към този момент вкара 10 гола при гостуванията на " Манчестър Юнайтед ", " Барселона " и " Байерн " Мюнхен, и завоюва всяка от срещите.

Снимка: Reuters

Сериозен проблем за парижани съставлява контузията в прасеца на Килиан Мбапе. Треньорът на " Пари Сен Жермен " Маурисио Почетино ще вземе решение за него в последния миг.

Наскоро авторитетното издание " Форбс " актуализира класацията си за футболни отбори с най-голяма стойност. В нея " Сити " заема 6-та позиция (4 милиарда долара), а ПСЖ е 9-ти (2,5 милиарда долара).

Tези средства, идващи от шейховете от Близкия Изток, обаче задължават. И ПСЖ, и " Сити " не са печелили най-силния европейски клубен шампионат и сме уверени, че тази вечер ни чака същинско представление.

***

Информация за коефициенти за това и други спортни събития можете да намерите на
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР