Кулинарната надпревара „Черешката на тортата“ се завръща в ефира на

...
Кулинарната надпревара „Черешката на тортата“ се завръща в ефира на
Коментари Харесай

Къци и Мегз мерят сили в Черешката на тортата - slava.bg

Кулинарната конкуренция „ Черешката на тортата “ се завръща в ефира на Нова тв с нов сезон. Стартът ще бъде белязан от присъединяване на двама любимци на феновете – повелителят на Колелото на шанса Къци Вапцаров и дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз.

Компания на масата ще им прави и писателката Гери Турийска, която първа ще отвори дома си за своите посетители и феновете пред дребния екран. На трапезата тя ще постави няколко типа разядки, плато с морски блага, забавни предястия и сладко-солен десерт, а неин пръв асистент в кухнята ще бъде брачният партньор й Ясен.

Втора в ролята на хазаин влиза Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова. Тя ще сервира на гостите си пълнени сухи чушки, капама и бадемов крем за десерт.

В сряда в кухнята ще се вихри моделът Сократ Сократов. Той и приятелката му ще подготвят атрактивна салата, няколко предястия, пуешко месо с гарнитура от тиква, сладостен и солен картоф, както и автентичен десерт – сладолед от плодове.

Мегз ще се изяви четвърта. Тя ще посрещне компанията в родния си дом в град Раковски. На нейната софра, сложена благодарение на обичания й, ще има салата от розови домати, джолан с картофи и тиквеник.

Кулинарното дерби ще закрие Къци. Той посреща гостите в дома си, а за вечерята ще му помогне неговият огромен наследник. Двамата ще сътворят меню на гръцка тема.

Новият сезон на „ Черешката на тортата “ започва на 9 декември от 20 ч.

Източник: Monitor
Снимка: Нова
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР