Кулинарната книга на Мегън Маркъл е бестселър Първият солов кралски

...
Кулинарната книга на Мегън Маркъл е бестселър Първият солов кралски
Коментари Харесай

Кулинарната книга на Мегън Маркъл е бестселър

Кулинарната книга на Мегън Маркъл е бестселър
Първият солов кралски план на Меган Маркъл е извънредно сполучлив. Книгата с предписания на някогашната актриса се подреди на едно от челните места в класацията на "Амазон" за най-добре продавани книги.

От двореца в Кенсингтън разкриха информация, че херцогинята на Съсекс прави секрети пътувания, с цел да готви дружно с жертвите на пожара в Грийнфилд Тауър.

Серия от фотоси демонстрира по какъв начин най-новият член на кралското семейство се смее и майтапи с други дами в Обществената кухня Хубб основана наоколо до кулата в Западен Лондон.

Херцогинята е на корицата на книгата и изяснява по какъв начин е срещнала дамите от общността през януари 2018 година Тя е решила да помогне с финансирането на кухнята, с цел да може да е отворена повече от два дни през седмицата.

От двореца оповестиха, че дамите зад плана са решили да се съберат и да подготвят прясна храна за своите фамилии и за съседите си и по този метод да оказват помощ на общността да се свърже, излекува и огледа напред, посредством храната.

Меган е написала предговора на книгата „ Заедно: Кулинарната книга на нашата общественост ”, която измести от първото място в класацията на Амазон Джоан Роулинг с книгата й “Смъртоносно бяло ”, написана под мъжкия псевдоним на авторката.

Пожарът в Грийнфилд Тауър аргументи гибелта на 72 души през юни предходната година. След него група другари попитали центъра “Ал Манар ” дали могат да употребяват тяхната кухня.

„ Ние готвихме ястията, с които бяхме израснали, нямаше напрежение и рецептите постоянно работиха, тъй като бяха правени толкоз доста пъти… Разменяйки си и фамилни предписания и моментите на смях ни даваха чувството за нормалност и дом ”, пишат в предговора дамите от Обществената кухня Хубб.

„ Кръстихме се Обществена кухня Хубб, с цел да отпразнуваме това, което усещаме всякога, когато се забележим – хубб на арабски значи обич ”, написа още в предговора.

Меган е помогнала на групата да се свърже с издател, а нейната кралска фондация е помогнала със законовите и административните проблеми.

Принц Хари ще участва на церемонията по формалното показване на книгата в двореца по-късно тази седмица. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР