Куклен. Вече са укрепени пропадналите участъци по пътя Яврово -

...
Куклен. Вече са укрепени пропадналите участъци по пътя Яврово -
Коментари Харесай

Владимир Димов, кметски наместник на село Добралък: Укрепени са пропадналите участъци по пътя Яврово - Добралък, вече преминават коли и автобуси

Куклен. Вече са укрепени пропадналите сектори по пътя Яврово - Добралък, които бяха отнесени от придошлата вода. Това заяви за Радио „ Фокус “ – Пловдив кметският наместник на село Добралък Владимир Димов. По думите му затвореният път е бил най-голямото терзание за хората. „ Вече минават коли и рейсове. Има доста почиващи с дребни деца. Достъпът до селото е обезпечен. Ситуацията в Добралък се възстановява. Оттук нататък следва разчистване на улиците и наносите. Трябва да се направи изцяло подсилване на пътя, само че за задачата трябват техника, средства и работна ръка “, разяснява Димов.
Кметският наместник изясни, че при последните превалявания са се засилили свлачища и са нанесени провали тук-там, където изобщо не е имало индикации и подозрения, че може да се стигне до непредвидими повреди. „ Страшно доста дъжд се изсипа за малко време, а това води до непредвидими обстановки. Такива рискови атмосферни условия отварят нови рани в " тялото " на България, само че ще ги превържем и тях. Важното е, че обстановката в селото се възстановява и хората се успокоиха “, уточни Владимир Димов.
Тони МИХАЙЛОВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР