Кукла с рокля, която обаче е с физиологията на момче,

...
Кукла с рокля, която обаче е с физиологията на момче,
Коментари Харесай

Смут! Момиченце получи кукла с рокля, съблече я и откри...

Кукла с рокля, която обаче е с физиологията на момче, шокира пловдивско семейство.

То получило играчката от близка, която въобще не подозирала каква изненада крие подаръкът за момиченцето на малко над 2 години.

Приятелка на майката пристигнала на посетители и авансово купила куклата, с цел да направи благ жест към детето. Хлапето, както е присъщо за възрастта му, почнало да съблича облеклата на играчката. Производителите ги вършат с копчета и лепенки, с цел да се тренира фината моторика.

Всички вкъщи се стъписали, когато под роклята на квадратчета в бяло и лилаво пластмасовата кукла с осанка на момиче, миловидно лице и сини очи се оказала с физиологията на момче.

Бяхме смутени и не знаехме по какъв начин да реагираме, описаха от фамилията. Първият ентусиазъм на възрастните бил да лишават играчката от хлапето, което обаче не желало да си я даде. Понеже не позволили опцията за възникването на проблем, те към този момент били изхвърлили и опаковката, с цел да потърсят произхода на скандалната играчка.

Куклата е купена от обект на верига хипермаркети в Пловдив. Проверка на „ Марица ” там за да стигне до производителя обаче не откри продукта на щанда. При питане към екипа на магазина шефката активизира на собствен ред чиновници да ревизират всички артикули в детския бранш, като изрази подготвеност да изтегли куклата от продажба. И те обаче не откриха играчка като донесената в редакцията. От хипермаркета увериха, че при тях не са постъпили недоволства от клиенти. Допуснаха, че е допустимо куклата да е била единична численост или пък да става дума да неволна неточност при обличането във фабриката.

Управителката добави, че в последно време има нараснало търсене на кукли момчета и затова комерсиалната верига зарежда такива модели, когато се появят на пазара, само че те са с типични мъжки черти и облекла, като няма по какъв начин да бъдат сбъркани с момиче.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР