Кучета убийци - два ротвайлера и немска овчарка сеят ужас

...
Кучета убийци - два ротвайлера и немска овчарка сеят ужас
Коментари Харесай

Ужас в центъра на София! Кучета убийци сеят смърт край Борисовата градина!

Кучета убийци - два ротвайлера и немска овчарка сеят смут в центъра на София. Хора се оплакват поради рисковите четириноги, които са благосъстоятелност на тяхна съседка, предава Нова телевизия. Преди дни малко кученце е било раздрано безусловно от ротвайлер. Собственичката му на свирепото четириного има още два ротвайлера и немска овчарка.

" Във вторник сутринта разхождах двете си кучета на каишка. Кучетата на съседка, която срещнах, бяха без наморници и просто скочиха и раздраха моето, стана за секунда. Аз го дръпнах, само че то беше цялото в кръв, издъхна в ръцете ми. Никой не откликва на жалбите ми ", признава Оля.

Това не е първият случай тъкмо с тези кучета.

" Нападнаха и моето куче и мен, колкото да се отървахме. Домашният ми любим е доста спокоен, вижте го. Жената вместо да се извини, ме упрекна мен, че не съм се държал както би трябвало ", съобщи различен комшия.



" Отключвах входната врата, бях с нашите. Тогава тази 50-килограмова жена, която дърпа 200-килограмови кучета се хлъзна, те й избягаха и ни се нахвърлиха. Страхуваме се да излизаме и да се прибираме. Правим го под час ", жалва се младо момче.

" От полицията ми споделиха, че нищо не могат да създадат. Такъв е законът, могат единствено да й създадат протокол за нарушение на публичния ред. Единствените, които могат да създадат в тази страна нещо, е Районната прокуратура да се самосезира. Кучетата й би трябвало да бъдат евтанизирани. Тази жена не може да ръководи такива огромни животни, би трябвало да има правдивост. Утре някое дете ще се затича и глутницата от 4 кучета, ще потегли към него и какво ще стане? Моля, направете нещо ", сподели Оля.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР