Куче удари педала на количка за голф и прегази 4-годишно дете, което е невредимо

...
Куче на екипаж на пожарната скочи на педала на количка
Коментари Харесай

Куче на екипаж на пожарната скочи на педала на количка за голф, което след това удари 4-годишно момиче от Мичиган, оставяйки го без видими наранявания, казаха пожарникарите.

Бела, куче за палежи, скочи от седалката на количка за голф и се приземи на педала на газта, изпращайки количката към хора, присъстващи на фестивал в петък вечер, каза отделът за пожарна и спасяване на Уестланд в прессъобщение.

Пожарникарите се опитаха да овладеят количката и да я отклонят от хората, присъстващи на събитието. Преди да успеят да овладеят автомобила, той ударил 4-годишно момиченце, прегазвайки левия му крак, казаха от пожарната.

Парамедиците прегледаха детето и не установиха видими наранявания. Майка й е отказала по-нататъшно лечение и посещение в спешното отделение, според съобщението за новините.

Десет минути след инцидента 4-годишното момиченце отново започна да яде своите пуканки и да скача в къщичка, се казва в съобщението за новините.

Въпреки че в този случай детето не е пострадало, повече от 6500 деца в цялата страна са ранени от колички за голф всяка година, според проучване, проведено от Американската академия по педиатрия. Над половината от тези наранявания се случват при деца на 12 години и по-малки.

Бела ще се върне в количката „с допълнителни предпазни мерки“, според пожарната.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР