Кубрат Пулев записа най-драматичната победа в своята боксова кариера, но

...
Кубрат Пулев записа най-драматичната победа в своята боксова кариера, но
Коментари Харесай

Нов удар срещу Кубрат Пулев: Може да отнемат победата му срещу Дину

Кубрат Пулев записа най-драматичната победа в своята боксова кариера, само че от този момент насетне е засипан с проблеми.

Голямата тематика към него е целувката, поради която репортерката Джени Суши реши да го съди за полов тормоз и която докара до най-малко краткотрайното му премахване от Калифорнийската атлетическа комисия.
View this post on Instagram
@kubratpulev #TopRank #espn #malvarezsports #sonya9 #sony #sonyalpha #myownboss #newera

A post shared by Manny Alvarez (@malvarezsports) on Mar 30, 2019 at 2:34pm PDT

Сега пък излиза наяве, че Пулев още не може да бъде 100% сигурен в успеха си на кръга над Богдан Дину! Причината е, че румънецът апелира резултата пред същата тази Калифорнийска атлетическа комисия.

Причината е случилото се в седмия рунд, в който след два нокдауна пристигна и нокаутът. Жалбата на Дину е поради нечистия удар, който получи в гърба, след първия нокдаун.

Тогава фактически обстановката бе трагична, защото съществуваше вид, при който Дину да разгласи, че не е в положение да продължи и Пулев да бъде дисквалифициран. Съдията на кръга Раул Кайс-младши даде пет минути за възобновяване на Дину, както и наказателна точка на Кобрата, само че решението му бе, че ударът е бил несъзнателен. Така той разгласи на съдиите на масата, че в случай че Дину не може да продължи, то ще бъде взет резултатът по точки до този миг.


Именно в този миг румънецът внезапно се съвзе и продължи дуела, който Кобрата завърши малко по-късно.

Сега обаче румънецът и неговият екип са взели решение да опитат да употребяват обстановката, с цел да апелират крайния резултат в мача. " След дуела седнах с Дину и неговия екип и се свързахме с калифорнийската комисия, публично внесохме тъжба и изискахме чуване пред комисията на Калифорния ", разгласи промоутърът на Дину Грег Коен.

Изпълнителният шеф на комисията Анди Фостър удостовери, че жалбата ще бъде обсъждана на идващото съвещание, което е планувано за средата на май. На него ще бъде разискан и различен въпрос, обвързван с Пулев - абсурдът с Джени Суши. Заради него българинът ще би трябвало да приказва пред комисията. " Не би трябвало да идва. Просто ще остане осъден, в случай че не го направи ", добавя Фостър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР