Кубрат Пулев вижда бъдещето си в САЩ. Голямата ни звезда

...
Кубрат Пулев вижда бъдещето си в САЩ. Голямата ни звезда
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Щатите са голям пазар, в който се надявам да се впишем

Кубрат Пулев вижда бъдещето си в Съединени американски щати. Голямата ни звезда в професионалния бокс придружи брат си Тервел Пулев за мача му против американеца Скот Фютрел в Чикаго и е останал мощно впечатлен от отношението на локалните към този спорт.

“Щатите са огромен пазар, в който се надявам да се впишем и да вършим победи там. Това е доста значимо, тъй като там не е елементарно. Боксът е на огромна респект - деца, възрастни, всички приказват за бокс там. Смятам, че един мач в Чикаго като начало ще бъде доста добре”, съобщи пред камератат на бТВ Кубрат Пулев, който е единствено на един мач от това да се трансформира в формален кандидат за купата на Световната боксова асоциация (WBA).

Този мач ще се състои на 26 май или 2 юни в Чикаго. Българинът ще взе участие в същата церемония, на която ще разбере и името на своя противник. Той ще бъде излъчен от спечелилия от дуела сред Мануел Чар и Фрес Окендо.

“По време на галата в Чикаго ще има мач за международна купа - Чар против Окендо, тъй че ще бъде една голяма церемония в една голяма зала”, сподели още Кобрата при завръщането си през днешния ден в София.

Относно контракта му с немския промоутър Заурланд, който изпитва съществени финансови усложнения и даже се приказва, че е пред банкрут, Пулев съобщи: “До края на годината ми е договорът със Зауерланд. Ще забележим по какъв начин ще се разберем.”

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР