Кубрат Пулев сподели, че съперникът му на 30 март в

...
Кубрат Пулев сподели, че съперникът му на 30 март в
Коментари Харесай

Кобрата: Съперникът не е по-лош от Махмуд Чар

Кубрат Пулев показа, че противникът му на 30 март в " Арена София " има съвсем същия жанр като този на Махмуд Чар.

Както е известно дуелът на Кобрата против германеца Махмуд Чар пропадна заради травма и по този начин българинът ще срещне 33-годишния украинец Игор Шевадзуцкий. Неговият брат Тервел Пулев ще се боксира с Роли Ламбърт.

Боксьорите направиха открита подготовка за медиите на Ларгото в София.

" Избрахме това място, тъй като е историческо, емблематично за България. Много малките екрани предават и в чужбина, с цел да можем да представим страната си, имаме богата история, с която да се гордеем. Можехме да изберем всеки един мол, само че това е емблематично място за българите ", показа Кобрата пред медиите след тренировката.

" Съперникът не е по-лош от Махмуд Чар, сходен жанр, да не кажа, съвсем същия жанр. Твърдо момче, здрав, идва за победа, преди един месец е имал мач, квалифициран е. Виждате, че ние бяхме готови и реагирахме бързо за промяната на противника. Очакват ни хубави мачове, ще бъде класно ", сподели още Кубрат Пулев.

Кобрата разгласи, че макар травмата Махмуд Чар ще пристигна в София, с цел да следи церемония вечерта онлайн.

" Случва се, спорт е, изключително бокс. И на мен се е случвало да имам травми. Фиксиран е мач с Чар през септември, само че не желая да давам детайлности. Правя невъзможното да е в България ", сподели още Кобрата.
 Официално: Кобрата ще се бие с украинския Хълк на 30 март в София
Официално: Кобрата ще се бие с украинския Хълк на 30 март в София

Ето детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР