Кубрат Пулев планира мач в САЩ, а амбицията му е

...
Кубрат Пулев планира мач в САЩ, а амбицията му е
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Преговарях с Тайсън Фюри за мач през юли

Кубрат Пулев възнамерява мач в Съединени американски щати, а упоритостта му е той да бъде за международната купа. Кобрата в Горна Оряховица, където се срещна с боксови гении.

" Сега ще създадем един мач в чужбина, в Съединени американски щати, само че ще забележим против кого. Никога не върша далечни проекти. Аз съм към момента в десетката в международната класация и за какво не идващият мач да бъде за международна купа. И този път към този момент да я спечелим, тъй като два пъти не съумях. Но от време на време Господ изпитва всеки един от нас - какъв брой мощно желае нещо. Когато човек си преследва фантазиите до дупка и остане правилен на себе си, природата го възнаграждава ", разясни той пред " 24 часа ".

Той удостовери, че от щаба му са били в договаряния за мач с Тайсън Фюри в Абу Даби през юли. " Но те в този момент са в подобен миг, че не знаят тъкмо какво да създадат. Гледат да задържат купата колкото се може по-дълго. Мениджърска игра, в бокса също са ползи и всеки избира това, което е в негов интерес ", охлади ентусиазма Пулев, който бе споменаван като евентуален противник на Циганския крал.

" Всичко се заражда, когато човек има мотивация. За да има мотивация, не би трябвало да бъдем постоянно съсредоточени върху финансовата част, а върху любовта към бокса. Когато му се отдадеш, нещата се случват. Не след дълго този клуб ще има триумфи и първенци, които да създадат Горна Оряховица още по-привлекателна ", обърна се Пулев към младите спортисти от боксов клуб Локомотив Горна Оряховица. Той прегледа залата, раздаде подписи и даже замени няколко удара в къс спаринг.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР